Όροι & προϋποθέσεις

I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο ηλεκτρονικό κατάστημά Dexim e-shop διαθέτουμε για εσάς την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων της εταιρίας μας. Η Dexim Α.Ε. εχει έδρα το 22ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας στον Αγιο Στέφανο,και ΑΦΜ 094127637, τηλέφωνο 210 6217691 & fax 210 8140802, E-mail info@dexim.gr, eshop@dexim.gr Πριν από την πραγματοποίηση των αγορών σας, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης της σελίδας μας , οι οποίοι αφορούν και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, την ασφάλεια των συναλλαγών και την πώληση, μεταφορά, και παράδοση των προϊόντων μας, τα οποία προσφέρονται στην ιστοσελίδα μας. Η αποδοχή των όρων χρήσης , τεκμηριώνεται τόσο από την πλοήγησή σας στο Dexim e-shop όσο και από την υλοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής σας με την εταιρία μας. Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας διατηρεί το απόλυτο δικαίωμά της να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη - καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας Dexim e-shop, μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, του περιεχομένου της ιστοσελίδας dexim και της εξωτερικής εμφάνισης της δομής ή της σύνθεσης της ιστοσελίδας Dexim e-shop καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών και να δημοσιεύσει την εκάστοτε έκδοση στην ιστοσελίδα. Τέλος, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη καθ' οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση του χρήστη-καταναλωτή – μέλους της ιστοσελίδας Dexim e-shop να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία της ιστοσελίδας.


II. TI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ TO Dexim e-shop

Το ηλεκτρονικό κατάστημα dexim e-shop προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να αγοράσουν απο μία ευρεία γκάμα προϊόντων υπόδησης και αξεσουάρ. Η εταιρία επιλέγει τα προϊόντα που θα παρουσιάσει στο καταναλωτικό κοινό μέσω του dexim e-shop, καθώς και να ανανεώνει ή/και να αποσύρει αυτά, οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη καθ' οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση.

Τέλος, η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας καθώς και οι μέθοδοι προώθησης των πωλήσεών της, μέσω προσφορών ή/και εκπτώσεων, καθορίζεται αποκλειστικά από την ίδια και μπορεί να τις τροποποιεί οποτεδήποτε, χωρίς προηγούμενη καθ' οιονδήποτε τρόπο ειδοποίηση.


III. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι παραγγελίες ολοκληρώνονται με μία συγκεκριμένη διαδικασία, που περιγράφεται αναλυτικά. Προκειμένου να είστε ενήμεροι για την εξέλιξη της παραγγελίας που έχετε τοποθετήσει , η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας υλοποιείται μέσω των παρακάτω ενεργειών (βήματα):

III.1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας , θα εγγραφείτε

1. Μέλος του DEXIM loyalty club

2. ως επισκέπτης

ώστε να είναι ευκολότερη η εξυπηρέτησή σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η βασική διαδικασία αγορών:

 1. Επιλογή προϊόντων και τοποθέτηση στο «καλάθι αγορών»,
 2. Ακολουθήστε τα βήματα που σας υποδεικνύονται προκειμένου στην ολοκλήρωση της παραγγελίας,
 3. Συμπλήρωση όλων των στοιχείων στη φόρμα παραγγελίας
 4. Παραλαβή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει, μηνύματος, με τα στοιχεία της παραγγελίας που θα παραλάβουμε.

Έχει προηγηθεί η αποδοχή των παρόντων όρων. Παραλαμβάνοντας την παραγγελία σας επιβεβαιώνουμε την διαθεσιμότητα των παραγγελθέντων προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας ακολουθεί αυστηρή πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και μόνο κατόπιν συγκατάθεσής σας (που χορηγείτε με την αποστολή της φόρμας) συλλέγονται και επεξεργάζονται, με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

III.2. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Στην φάση αυτή ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελίας σας.

 • Η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας εμφανίζεται στις σελίδες του Dexim e-shop, έτσι ώστε να γνωρίζετε κατά την παραγγελία σας την διαθεσιμότητα η όχι του κωδικού η του μεγέθους το οποίο επιθυμείτε.
 • Σε περίπτωση που υπάρχει διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελία σας, θα σας επιβεβαιώσουμε μέσω αποστολής e-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει. Η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιείται στην συνέχεια βάσει του προγράμματος παράδοσης της εταιρίας ταχυμεταφορών, με την οποία συνεργαζόμαστε.
 • Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο/α από τα είδη που παραγγείλατε, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, προκειμένου να συνεννοηθούμε για αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση αδυναμίας τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα σας αποστέλλεται e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει, προκειμένου να έρθετε εσείς σε επαφή μαζί μας.

Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας για χρονικό διάστημα 7ημερών από την αποστολή της παραγγελίας σας, τότε η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτομάτως.

ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Για οποιαδήποτε αγορά εμπορευμάτων της αρεσκείας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε θα χρεωθείτε με έξοδα αποστολής, μεταφορικά έξοδα εάν & εφόσον το σύνολο της αξίας των παραγγελθέντων προϊόντων αφαιρούμενων των πάσης φύσεως δωροεπιταγών & εκπτωτικών πολιτικών μέλους, ξεπερνά το ποσό των 29,90€ χωρίς να υπολογίζονται σ’αυτό τυχόν έξοδα αντικαταβολής.

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας των 29,90€ ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις μεταφορών-αντικαταβολών:

1. Κόστος μεταφοράς 2,50€ ανά αποστολή μέχρι βάρους (2)κιλών

2. Άνω των δύο κιλών (2) ανά αποστολή επιβαρύνεστε με 1,50€ για κάθε έξτρα κιλό

3. Χρέωση αντικαταβολής για παραγγελίες ύψους μικρότερου των 24,90€, χρέωση 1,50€

4. Δικαίωμα επιστροφής εμπορευμάτων λόγω ακαταλληλότητας μεγέθους ή μη αρεσκείας του προϊόντος που επιλέξατε μια φορά ανά μοναδική αποστολή.

5. Τηλεφωνική παραγγελία στο τηλεφωνικό μας κέντρο από εκπρόσωπο της εταιρείας μας, χρέωση 2€, ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής.

IV. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Εσείς επιλέγετε ποια διαδικασία πληρωμής προτιμάτε, και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας. Τα στοιχεία πληρωμής που μας αποστέλλετε συλλέγονται με πλήρη ασφάλεια. Σε ότι αφορά τις πληρωμές με χρήση πιστωτικής κάρτας, η εταιρία και σε συνεργασία και με τις συνεργαζόμενες τράπεζες λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.

 1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:
Χωρίς επιβάρυνση Η εταιρία μας δέχεται τις πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD & American Express Η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω τραπέζης με την οποία συνεργαζόμαστε. Κάθε συναλλαγή σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα προστατεύονται από μεγάλης αξιοπιστίας συστήματα online ασφαλείας . Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι: Κατά την συναλλαγή σας θα γίνεται προέγκριση της πιστωτικής σας κάρτας με δέσμευση του συνολικού ποσού προκειμένου να γίνει και η αντίστοιχη δέσμευση του/ων προϊόντος/ων που θα σας αποστείλουμε. Η δέσμευση αυτή θα ισχύει για χρονικό διάστημα 6 ημερών, σε περίπτωση δε που για οποιονδήποτε λόγο δεν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, τότε θα ακυρώνεται αυτόματα.
 1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:

Πληρώνετε την αξία των προϊόντων στο μεταφορέα της εταιρίας με την οποία συνεργαζόμαστε κατά την παραλαβή των προϊόντων σας. Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή η χρέωση είναι 1,50€ για οποιοδήποτε ύψος αξίας παραγγελίας.

 1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Χωρίς επιβάρυνση. Η εξόφληση γίνεται με την κατάθεση του ακριβούς ποσού –όπως εμφανίζεται στο καλάθι αγορών - στον τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος αναφέρεται στην αντίστοιχη τράπεζα με την οποία συνεργαζόμαστε. Η ενημέρωσή μας για την κατάθεσή σας γίνεται άμεσα, και η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινά αμέσως. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που γίνει κατάθεση από τραπεζικό λογαριασμό μη συνεργαζόμενης τράπεζας, τα πρόσθετα έξοδα της συναλλαγής αυτής, επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τον λόγο αυτό, καθώς και για τον μεγαλύτερο χρόνο αναμονής εμφάνισης των πληρωμών σας που συνεπάγεται την καθυστερημένη αποστολή της παραγγελίας σας, σας προτείνουμε να επιχειρείτε διατραπεζικές συναλλαγές.


V. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Με το μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώνουμε για το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας, ο οποίος εξαρτάται από την περιοχή αποστολής των προϊόντων. Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, απαιτείται η παρουσία σας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, επιδεικνύοντας στον υπάλληλο παράδοσης την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Η παραγγελίες μας εκτελούνται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-18:00). Οι παραδόσεις μας εκτελούνται σύμφωνα με την παρακάτω δέσμευση:
 • Για παραδόσεις εντός Αττικής εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας.
 • Για παραδόσεις στις πρωτεύουσες νομών εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας
 • Για παραδόσεις στις λοιπές περιοχές εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που παραλάβουμε την παραγγελία σας.
Για καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία δεν φέρουμε ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση έκτακτου κολλήματος θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.


VI. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε χωρίς κανένα απολύτως κόστος εξόδων επιστροφής, εφόσον αυτό επιστραφεί με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρία ταχυμεταφορών . Προϋπόθεση απαιτεί η αντικατάσταση των επιλεχθέντων από εσάς προϊόντων με άλλα τουλάχιστον ίσης αξίας. Για την επιστροφή προϊόντων προϋποτίθεται ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν και δεν έχουν αφαιρεθεί σημάνσεις που φέρουν επάνω τους τα προϊόντα, και βέβαια βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, εντός της συσκευασίας και έχετε όλα τα έντυπα παραστατικά αποστολής, με τα οποία παραλάβατε. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε τα προϊόντα να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρία μας. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που είναι ελαττωματικό ή δεν ταιριάζει στο πόδι σας , καλώντας την ταχυμεταφορική εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση & πάντως για όχι περισσοτέρων της μιας αποστολής μας και δική σας επιστροφής, κατόπιν αυτού επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής & επιστροφής. Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος θα σας στείλουμε άμεσα το ορθό, αφού σας επιβεβαιώσουμε μέσω e-mail τη νέα παραλαβή. Μπορείτε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail: e-shop@dexim.gr, γνωστοποιώντας μας το πρόβλημα. Για την επιστροφή του ελαττωματικού η μη κατάλληλου μεγέθους προϊόντος απαραίτητο είναι να το συνοδεύετε με το έντυπο επιστροφής το οποίο θα βρείτε μέσα στην συσκευασία παραλαβής, καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης την οποία έχετε λάβει. [/accordion-item]


VII. ΧΡΗΣΗ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ – ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ"

Για να είναι σωστή και ολοκληρωμένη η πρόσβαση στο Dexim e-shop απαιτείται η ενεργοποίηση στον browser, της γλώσσας JavaScript καθώς επίσης και της δυνατότητας λήψης cookies. Επίσης, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει μία έκδοση του Internet Explorer ή μια έκδοση Mozilla Firefox ή κάποια άλλη αντίστοιχη έκδοση web browser.

Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης – καταναλωτής – επισκέπτης – μέλος αναλαμβάνει την υποχρέωση και αποδέχεται ότι δε θα χρησιμοποιούν το Dexim e-shop για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουσδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε Περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Η εταιρία επιμελείται καθημερινώς για την ορθή και ακριβή δημοσίευση όλων των πληροφοριών που αφορούν στα προϊόντα που προωθεί και προβάλει από το Dexim e-shop. Η εταιρία μας πάντως δεν ευθύνεται για τυχόν σφάλματα στο πλαίσιο της λειτουργίας του ηλεκτρονικού πολυκαταστήματος, στις αναγραφόμενες και εμφανιζόμενες πληροφορίες (όπως ενδεικτικά την αναγραφόμενη τιμή, τη διαθεσιμότητα, τη φωτογραφία, το είδος, κλπ) που μπορεί να οφείλονται ενδεικτικώς σε τεχνολογικές αστοχίες και λάθη .

Παρακαλούμε, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε σφάλμα πριν ή/και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, να μας αποστείλετε σχετικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-shop@dexim.gr ή/και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 6217691 ή στο φαξ 210 8140802 Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εφόσον διαπιστώσετε σφάλμα σας καλούμε να μην προχωρείτε στην αποστολή αιτήματος παραγγελίας πριν την ειδοποίηση της εταιρίας μας για την αποσαφήνιση του συγκεκριμένου θέματος.

Η εμπορική στρατηγική της εταιρίας μας και η τιμολογιακή πολιτική της εναρμονίζονται πλήρως με τις διατάξεις περί προστασίας του ανταγωνισμού. Για το λόγο αυτό μπορεί οι τιμές των προϊόντων που πωλούνται στο Dexim e-shop να διαφέρουν από άλλα όμοια προϊόντα που πωλούνται σε άλλα σημεία πώλησης, αφού η εταιρία μας προβαίνει κατά καιρούς σε προσφορές προϊόντων ή σε άλλες προωθητικές ενέργειες οποτεδήποτε το κρίνει απαραίτητο για την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων.

Η εταιρία μας έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να μεταβάλει την τιμή οποιουδήποτε προϊόντος, οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


VIII. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου του Dexim e-shop αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρίας και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απαγορεύεται ρητώς η εν όλο ή εν μέρει αντιγραφή, διανομή, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταφορά, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία, χωρίς την τυχόν ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εταιρίας. Τυχόν αντίθετες με την ανωτέρω απαγόρευση ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής/βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρίας. Η εταιρία ρητώς επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος για τη διεκδίκηση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας που προκληθεί σε αυτήν.


IX. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ"

Η εταιρία μας λαμβάνει κάθε δυνατή μέριμνα ώστε να παραλάβει από εσάς τα πλήρη και ορθά σας στοιχεία. Ως εκ τούτου, η εταιρία μας δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της δεν εκπληρωθούν σωστά ή/και έγκαιρα εξαιτίας της εκ μέρους σας αποστολής λανθασμένων προσωπικών στοιχείων.

Ειδικότερα, κάθε τυχόν ειδοποίηση που θα πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας έχετε δώσει (λ.χ. για την έλλειψη διαθεσιμότητας προϊόντος, κλπ) θα θεωρείται ως έγκυρη ακόμη και αν δεν παραδίδεται σε εσάς εξαιτίας σφάλματος στα αναγραφόμενα από εσάς στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για τη διεύθυνση επικοινωνίας και αποστολής των προϊόντων καθώς και για τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση υποχρεούστε να ενημερώνετε εκ νέου τα στοιχεία σας κάθε φορά που επέρχεται μια αλλαγή σε αυτά.

Κατά την εγγραφή σας προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, η εταιρία δύναται και εσείς ως εγγεγραμμένοι χρήστες αποδέχεστε να εγκατασταθεί ένα cookie αποκλειστικώς και μόνον για την αναγνώριση σας , για τη δημιουργία του ιστορικού σας σαν πελάτη που εμφανίζεται στην προσωπική σας σελίδα και είναι εμφανές μόνον σε εσάς. Τα παραπάνω έχουν αποκλειστικό σκοπό να εξυπηρετήσουν την καλύτερη διαχείριση του προφίλ σας και των συναλλαγών σας ώστε να μην είστε υποχρεωμένοι να δηλώνετε από την αρχή τα στοιχεία σας κάθε φορά που επισκέπτεστε το Dexim e-shop.

Η εταιρία μας συλλέγει τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικώς και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με το Dexim e-shop και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση της μεταξύ μας συναλλαγής. Σε κάθε περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα της ακώλυτης πρόσβασης στα δεδομένα σας αυτά καθώς και να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο και διαχειρίζονται αποκλειστικά από την εταιρία μας, με εξαίρεση: i) τα δεδομένα εκείνα που αφορούν στην εκτέλεση και εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας και ii) τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρίες. Σε κάθε περίπτωση τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του διαδικτυακού τόπου dexim.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά."

Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος του Dexim e-shop θα πρέπει και αυτός να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις σε τρίτους, ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων του αυτών από τρίτους. Επίσης, συνιστάται η αλλαγή του κωδικού χρήστη (password) ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τέλος, προκειμένου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας αποδέχεστε την αποστολή αυτοματοποιημένων ή προσωποποιημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων τόσο απευθείας στον Η/Υ σας όσο και προσωπικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε γνωστοποιήσει καθώς και τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει, από υπαλλήλους της εταιρίας μας.


X. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η εταιρία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απρόσκοπτη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών. Τα στοιχεία των πελατών δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους και κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι: i) ο Κωδικός Εισόδου (e-mail) και ii) ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε να μεταβάλλετε τον κωδικό οποτεδήποτε και όσο συχνά επιθυμείτε.

Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

" Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται δεδομένη και αυτονόητη. Οι ίδιες αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. ¨Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη του DEXIM e-shop είναι εμπιστευτικές και η DEXIM e-shop έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό είναι αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο π.χ. για διεκπεραίωση των παραγγελιών σας. Η DEXIM e-shop δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών της και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της DEXIM e-shop με κανένα τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστευτήκατε. Τα προσωπικά σας δεδομένα, που θέσατε στην διάθεσή μας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια."

Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε τους ως άνω κωδικούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, χρησιμοποιώντας ει δυνατόν όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία των κωδικών σας.


XI. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος του Dexim-e-shop αποδέχεται ρητώς, το απόλυτο δικαίωμα της εταιρίας να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του Dexim-e-shop και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου και των πληροφοριών του Dexim-e-shop κάθε φορά που αυτή θεωρεί ότι παραβιάζονται από εκείνον οι παρόντες όροι. Επίσης, η εταιρία μπορεί να διακόψει, να αναστείλει ή να τροποποιήσει τη λειτουργία του Dexim-e-shop εν όλο ή εν μέρει, μόνιμα ή προσωρινά οποτεδήποτε με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη – καταναλωτή – μέλους του Dexim-e-shop.

Η εταιρία δεν ευθύνεται, στην περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία του Dexim-e-shop ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτό ή/αν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν «ιοί» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα παρέμβουν καθ' οιονδήποτε τρόπο στο περιεχόμενο και στη λειτουργία της ιστοσελίδας, καθιστώντας αδύνατη τη χρήση του ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτού ή υποκλέπτοντας στοιχεία που αφορούν προσωπικά δεδομένα των πελατών και εγγεγραμμένων χρηστών του Dexim-e-shop.

Περαιτέρω, η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει σε σχέση με την επικοινωνία του καταναλωτή με τρίτους που τυχόν διαφημίζονται στο Dexim-e-shop, ενώ δεν ευθύνεται για οιονδήποτε τυχόν ζήτημα ανακύψει από ενδεχόμενη σύναψη πάσης υφής εμπορικής συναλλαγής μεταξύ του χρήστη/μέλους και του τρίτου διαφημιζόμενου.


XII. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

 • Αποδοχή όρων: Ο χρήστης – καταναλωτής – μέλος της ιστοσελίδας Dexim-e-shop δηλώνει ότι αφού διάβασε τους παρόντες όρους, τους αποδέχεται ανεπιφυλάκτως στο σύνολό τους, καθώς και ότι αναγνωρίζει ρητώς, ανεκκλήτως και ανεπιφυλάκτως ότι διέπουν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Dexim-e-shop καθ' όλη τη διάρκεια της πλοήγησής του στην ιστοσελίδα ή/και τη συναλλαγή του με την ιστοσελίδα.